Eddig nem látott új jelenetek a Stephen King-adaptáció legfrissebb kedvcsinálójában.

Egyre közeleg A setét torony premierje, melynek kapcsán a Columbia Pictures előrukkolt a film nemzetközi előzetesével. Akit ezek után sem hoz lázba a Matthew McConaughey és Idris Elba nevével fémjelzett produkció, annak mi sem tudjuk meghozni a kedvét, de King rajongóinak egész biztosan nem okoz majd csalódást. Ebben már csak azért is biztosak vagyunk, ugyanis az író a közelmúltban már látta a filmet, melyről csak a legelismerőbb hangon beszélt.

A történet szerint egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik.
A világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatának első kötetéből készült film minden szempontból hatalmas vállalkozás. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott könyv misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal. 

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Idris ElbaMatthew McConaugheyAbbey LeeKatheryn Winnick és Jackie Earle Haley, míg a rendezői széket Nikolaj Arcelfoglalhatja el.

A setét torony július 28-tól a hazai mozikban! Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további fotókkal, információkkal, poszterekkel és érdekességekkel várunk.