Gőzerővel zajlik a Beetlejuice folytatásának forgatása, amelyben nem csak Winona Ryder,és a címszerepet alakító Michael Keaton tér vissza, a fedélzeten ugyanis ott van a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is, akiről befutottak az első fotók.

A képeket (galériánkban) a People magazin osztotta meg a Twitteren, és bár a cselekményről egyelőre keveset árulnak el, mindenesetre már most kibontakozik előttünk valamennyi abból, milyen hangulatot is kap a Beetlejuice 2.

A Beetlejuice 2 a nemrég elhunyt házaspár, Adam és Barbara (Alec Baldwin és Geena Davis) történetét mesélte el, akik visszatérő lelkekként kísértik ódon kúriájukat, amelyet hamarosan egy gazdag New York-i család száll meg, akik fel akarják újítani az épületet. Mondani se kell, hogy Adam és Barbara egyáltalán nem kérnek az új jövevényekből, így egy régi ismerőshöz fordulnak segítségért.

A Beetlejuice 2 a tervek szerint 2024 szeptemberében érkezik a mozikba.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»