Amennyire nem aratott osztatlan sikert a Star Wars: Skywalker kora, annyira imádja mindenki a tavaly novemberben debütált A mandalóri sorozatot. A széria akkora sikert aratott, hogy nem volt kérdés, készülhet-e belőle újabb évad. A második szezon forgatását szerencsésen még a koronavírus-járvány kirobbanása előtt be tudták fejezni, így a premiert nem hátráltatja majd semmi. De van egy másik jó hírünk is!

Méghozzá az, hogy már most folynak a harmadik évad előkészületei! Erről a Variety számolt be, akik a projekt készítőihez közeli forrásokból tudták meg, hogy már készülnek az első látványtervek. Emellett a széria forgatókönyvírója, Jon Favreau már jó ideje dolgozik a harmadik évad cselekményén.

Egyelőre még nagyon korai szakaszában tart a projekt, de már az is örvendetes, hogy lesz harmadik évad. Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy a látványért felelős alkotók már most munkához láttak, holott még a második évad premierje is hátra van, hiszen rengeteg világot, lényt és droidot kell majd megálmodniuk, megtervezniük és életre kelteniük. Ez pedig rengeteg munkát jelent, nem érdemes késlekedniük.

A második évadban, amely a tervek szerint idén októberben rajtol majd a Disney+-on, számos visszatérő szereplőre lehet számítani. Természetesen a Mandalorit továbbra is Pedro Pascal alakítja majd, de visszatér Cara Dune szerepében Gina Carano, Greef Kargaként Carl Weathers, valamint természetesen Baby Yoda is. Emellett új arcként felbukkan majd Michael Biehn, aki egy fejvadászt alakít, Rosario Dawson, aki Ahsoka Tanót fogja alakítani, valamint a pletykák szerint Jamie Lee Curtis is kapott valamilyen szerepet.