Benedict Cumberbatch-csel jön a Skyfall rendezőjének háborús mozija, epikus az 1917 előzetese!

Danie Craiggel ellentétben Sam Mendesnem vállalt több Bond-filmet, az Oscar-díjas direktor e helyett egy epikus háborús filmet forgatott. Itt az 1917 első előzetese!

Nagyszabású, látványos és gyomorszorító - ilyen lesz az ígéretek szerint az 1917, melyhez megérkezett az első hivatalos előzetes.

Az első világháború idején játszódó történet főszereplője két brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman, a Trónok harca Tommenje). A film cselekménye mindössze a háború egyetlen napját öleli fel, mely különös jelentőséggel bír: ha a két katona nem jár sikerrel a küldetésén, az 1600 ember halálához fog vezetni.

A film további szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Benedict CumberbatchColin FirthRichard MaddenMark Strong és Andrew Scott, míg a forgatókönyvet Krysty Wilson-Cairns írta. A direktor széket az az Oscar-díjas Sam Mendes foglalhatta el, aki 2009. óta csak Bond-filmet rendezett, az 1917-tel azonban egyértelműen a díjszezont vette célba.

Mendes és a stúdió olyannyira bízik a produkcióban, hogy a premiert december 25-re tűzték ki, arra a napra, amikor Greta Gerwig Kisasszonyok című szintén Oscar-esélyesnek kikiáltott drámája, a Star Wars IX, valamint a nagyszabású és sztárparádéval érkező Macskák musical is egyszerre debütál majd.