Börtönbe vonult a Smallville sztárja

Régóta húzódik a botrány a Smallville egykori sztárja, Allison Mack körül. A színésznő Keith Raniere Nxivm szektájának tagjaként állt bíróság elé, a vád szerint segédkezett nők közvetítésében, akiket aztán prostitúcióra kényszerítettek és más szexuális visszaéléseknek tettek ki. Keith Raniere-t 120 év börtönre ítélték, de idén nyáron Allison Mack ügyében is döntött a bíróság: a Smallville sztárját három év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Allison Mack az ítélethirdetéskor adott közleményében azt írta, hogy jóhiszeműen csatlakozott Keith Raniere szektájához abban a hitben, hogy jobb emberré fogják tenni. Mára belátta, hogy óriási hibát követett el és egész életében sajnálni fogja, ami történt.

Hogy mennyire gondolhatja komolyan a megbánását, azt bizonyíthatja a színésznő legújabb cselekedete. Ugyanis az eredeti tervek szerint szeptember 30-án vonult volna börtönbe Kaliforniában, ám már e hét hétfőn jelentkezett a dublini intézményben és megkezdte büntetése letöltését. A színésznőt egyébként 20 000 dollár megfizetésére is kötelezték. A szabadulása után további három évig felügyelet mellett maradhat csak szabadlábon