Befutott a hazánkban forgatott thriller első előzetese. Jövő tavasszal a hazai mozikban a Vörös veréb című Budapesten forgatott thriller, melynek főszerepében az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t láthatjuk majd, aki egy orosz kémet alakít a Francis Lawrence rendezésében készülő produkcióban.

A film hivatalos szinopszisa:

A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere.
Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja. És ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania.
Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik – a ráadás a tiltott szenvedély.
A világsikerré vált kémregény alapján készült film csupa feszültség és átverés és erotika – két világhírű színész előadásában.
A rendező Az éhezők viadala több része és a Legenda vagyok forgatását irányította – pontosan tudja, mitől lesz elképesztően izgalmas egy film. 

A további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mary-Louise ParkerJoel EdgertonJoely RichardsonJeremy IronsMatthias SchoenaertsCharlotte Rampling és Ciarán Hinds.

A Vörös veréb 2018. március 1-től a hazai mozikban az Intercom forgalmazásában.