Korábban az idei Golden Globe-gálán tartott sziporkázó köszönőbeszédet Brad Pitt, legutóbb pedig a SAG-díjátadón sem hazudtolta meg magát a színész.

Pitt a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott alakításáért vihette haza az amerikai film- és televíziós színészek céhének díját, a köszönőbeszédében főként kollégái munkáját méltatta, nem félt azonban néhány ütős poénnal sem megtűzdelni szövegét.

„Ezt felteszem a Tinder profilomba” – kezdet Pitt, majd szinte azonnal Quentin Tarantino köztudott lábfétisére is kitért. „De most komolyan, Quentin több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök.

A filmben nyújtott szerepéről pedig csupán ennyit mondott: „Hogy őszinte legyek, nehéz szerep volt. Egy fickó, aki drogozik, leveszi az ingét és nem jön ki túl jól a feleségével. Teljesen neki kellett feszülnöm.”

Nem csupán a közönség, Brad Pitt korábbi felesége, Jennifer Aniston is elragadtatással fogadta a poénokat. Bár úgy tűnik, hogy a két sztár, akiket évekkel korábbaműn „Hollywood álompárjaként” tartottak számon, útja különvált, a tisztelet és elismerés továbbra is kölcsönös egymás részéről.