BRÉKING: Itt a Gru 3 új magyar szinkronos előzetese!

Ismerkedj meg Gru ikertestvérével.

Megkapta első előzetesét a Gru franchise új epizódja, melyben az egykori gonosztevő ikerfivére is feltűnik. A kedvcsinálóban természetesen visszaköszönnek a franchise közkedvelt karakterei, de bemutatkozik főhősünk nemezise, Balthazar Bratt.

A történet szerint amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

A Universal hatalmas elvárásokat támaszt az animációs filmmel szemben, ugyanis a Gru 1-2 és a Minyonok világszerte több mint 2,6 milliárd dolláros bevételt hozott.

A film rendezői székét  Kyle BaldaPierre CoffinEric Guillon foglalhatja el. A Gru 3 2017. június 30-án debütál a mozikban.