BRÉKING: Itt a Pókember - Nincs hazaút új előzetese!

Alaposan felforgatja a Marvel moziverzumát a háloszövő szuperhős. Befutott a Pókember 3 - Nincs hazaút vadiúj előzetese.

A legnagyobb poénokat ugyan nem lövi le a trailer, de azt azért megerősíti, amit már eddig is tudtunk, és azért ennél egy kicsit többet is ad. A korábbi trailerben már láthattuk Dr. Octopust, a közelmúltban kiadott poszteren pedig Zöld Manó is feltűnt.

Hősünk ezúttal rendesen megkeveri majd a moziverzumot, összekuszálódnak majd az idővonalak, és ezzel megnyílnak a multiverzum adta lehetőséget. Afelől pedig kétségünk se legyen, hogy a Marvel ezt alaposan ki fogja használni a jövőben. Innentől bármi megtörténhet, és meg is fog. 

A trailert korábban már látták a főszereplők, a Sony egy reakcióvideót is közzétett, csak, hogy növelje az amúgy is méretes hájpot, most viszont már a saját szemünkkel is láthatjuk, mitől esett le az álla. Annyi biztos, hogy ez után a trailer után a Marvel rajongói is hasonló arckifejezéssel fogják bámulni a képernyőt, de nem akarunk spoilerezni, inkább nézzétek meg magatok idelent. 

A Pókember 3 - Nincs hazaút rendezői székét Jon Watts foglalta el, míg a főbb szerepeket Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Jamie Foxx, Marisa Tomei, Zendaya, Alfred Molina, Tony Revolori és Jacob Batalon alakítják.

A film december 16-tól a magyarországi mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»