BRÉKING: Michael Keaton és Ben Affleck is újra Batman lesz!

Nos, úgy tűnik csakugyan valóra válik a DC rajongók álma, Michael Keaton ugyanis visszatér Bruce Wayne szerepében.

Mindez már alapból jó hír, az viszont már csak hab a tortánt, hogy Ben Affleck is újra magára ölti a Batman öltözéket. Ahogy arról korábban már szó volt, az önálló Flash film cselekménye egy multiverzumot nyit majd, amelyben az Afflek és a Keaton-féle Batman is felbukkan majd.

A DC Films elnöke, Walter Hamada nemrégiben adott interjút a New York Times-nak, az őt kérdező Brook Barnes pedig az interjú alapján további kérdést kapott a Twitteren a Desde Hollywood alapítójától Nestor Cine-től:

“A Hamada interjúd kapcsán többekben felmerült, hogy a Warner két olyan franchise-ban gondolkodik, amelyben felbukkan Batman. Az egyikben Pattinson szerepel majd, a másikban pedig egy új színész. Ez utóbbi igaz, esetleg Keaton-re hivatkoztál a második produkciót illetően? Köszi a választ!” - hangzik a kérdés, amelyre igencsak tömören csupán az a válasz érkezett, hogy “Keaton”.

Annyi bizonyos, hogy a 2022-es év igencsak izgalmas lesz majd, hiszen a Pattinson-féle Batman márciusban, a Flash pedig novemberben debütál a mozikban.