BRÉKING: Ő lesz Batgirl a DC szólófilmjében

Az elmúlt évek folyamán egyre halványabbá vált a remény, hogy a Warnernél csakugyan a tető alá tudnak hozni majd a DCEU keretein belül egy Batgirl filmet, mostanáig kellett várni ugyanis arra a Batgirl hivatalos bejelentésére.

Az eredeti tervek szerint Joss Whedon rendezte volna a produkciót, Az Igazság Ligája bukása után, illetve Whedon személye körül kialakult botrány azonban enyhén szólva is lerontotta az ő renoméját.

A Warnernél tehát elsősorban új rendezőkett kerestek a projekt élére, az elmúlt napokban pedig Haley Lu RichardsonZoey Deutch, Isabela Merced és Leslie Grace neve is felmerült a címszerep kapcsán.

Az események tehát igencsak felpörögtek a Batgirl háza táján, hiszen a casting a címszerepre már le is zárult, így most már hivatalossá vált az is, hogy Leslie Grace alakítja a történetben Barbara Gordont.

Grace napjaink egyik feltörekvő színésznőjének számít, akit korábban három alkalommal jelölték Latin Grammy-díjra, a szélesebb nézőközönség az In the Heights - New York peremén című musical kapcsán ismerhette meg a nevét.

A Batgirl a tervek szerint Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében az HBO Max műsorkínálatában debütál majd.

dráma | musical | romantikus | zenés

Usnavi (Anthony Ramos) Manhattan északi peremén, Washington Heightsban  egy spanyol ajkú közösség tagjaként éli az életét. A fiatal férfi egy helyi közértet vezet, gondoskodik... több»