Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
Vélemények
1
Képek
2
Videók

Galéria (1)

Videók (2)

 

Az eredeti musical egyik sztárja, Olga Merediz is szerepet kapott a filmben. A színésznőt a musicalben nyújtott alakításáért a színházi Oscarnak is nevezett Tony-díjra jelölték.

(hp )
 

Az In the Heights - New York peremén Anthony Ramos és Lin-Manuel Miranda második közös munkája. Ramos alakította Miranda nagysikerű Hamilton című musicaljének főszerepét is.

(hp )
 

Jon M. Chu rendezőt olyan filmek inspirálták, mint a Szemet szemért és az Annie Hall.

(hp )
 

Az eredeti musical szerzője, Lin-Manuel Miranda is feltűnik a filmben egy kisebb szerepben.

(hp )
 

Az In the Heights - New York peremén az azonos című 2007-es, Quiara Alegría Hudes és Lin-Manuel Miranda-musical adaptációja.

(hp )
 

A film producere eredetileg Harvey Weinstein lett volna, azonban Weinstein szexuális zaklatási botrányai miatt a stúdió kitette őt a projektből. Ezt követően a megfilmesítési jogok újra a piacra kerültek. A Warner Bros. 50 millió dollárért vásárolta meg a jogokat.

(hp )
 

2016. június 10-én vált hivatalossá, hogy Jon M. Chu rendezi meg az In the Heights filmadaptációját.

(hp )
 

A Universal Pictures már 2008-ban hivatalosan bejelentette, hogy elkészíti a népszerű musical filmadaptációját, és a premiert már 2011-re kitűzték. A nézőknek ennek ellenére további tíz évet kellett várniuk a bemutatóra.

(hp )
 

A film forgatása 2019. június 3-án kezdődött meg New Yorkban.

(hp )
 

Az In the Heights - New York peremén premierjét eredetileg 2020. június 26-ra tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt a premiert 2021 júniusára halasztották.

(hp )