BRÉKING: Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumához, Oscar-díjas alakítja a főszerepet!

A Marvel ledobta az egyik legnagyobb bombát a jelenleg is zajló San Diegó-i Comic-Conon. Penge is beszáll a Bosszúállók közé!

Talán egy szuperhős csatlakozását sem várták jobban a rajongók a Marvel moziverzumához, mint Pengéért, a stúdió pedig a hivatalos bejelentéssel véget vetett a találgatásoknak. Ez különösen annak fényében meglepő, hogy semmi előjele nem volt annak, hogy Penge is beszálljon a Marvel filmes világába, arról nem is beszélve, máris megvan a főszereplő személye.

Eszerint Wesley Snipestól a Zöld Könyv és a Holdfény kétszeres Oscar-díjas sztárja, Mahershala Aliveszi át a stafétát a vámpírvadász szerepében. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy ki kapja a rendezői széket, és hogy pontosan milyen körülmények között is köszöntetjük majd a moziverzumban Pengét, ugyanis a frissen bejelentett negyedik fázisban még nem kapott helyet, ennek ellenére a stúdió máris közzétette a hivatalos logót.

Mivel az MCU negyedik fázisa 2021 végével zárul, ezért jó eséllyel 2022-nél hamarabb nem láthatjuk Pengét a nagyvásznon, addig viszont több mint 10 Marvel produkció érkezik majd, beleértve a Disney+ csatornára bejelentett spin-off sorozatokat (Tél katonája, WandaVision, Sólyomszem, What if...?).