2019.10.30   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Disney+ egyik első nagy dobása lesz az élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian, melyhez megérkezett az új hivatalos trailer.

BRÉKING: Piszkosul erős a Star Wars sorozat új előzetese (Mandalorian)

Kimondottan látványos és akciódús trailerrel rukkolt elő a Disney a november 12-én érkező The Mandalorianhez, mely már az első képkockákkal tökéletesen megteremti a Star Wars univerzum hangulatát. A közvetlenül Jedi visszatér eseményei után játszódó széria a filmekkel ellentétben mindenesetre egy sötétebb, karcosabb, Mad Max-tónusú világot ígér, ami papíron sem hangzott rosszul, de a trailerből végre láthatjuk is, miként sikerült a megvalósítás. Bob Iger, a Disney vezérigazgatója láthatóan nem spórolt sem a castigon, sem a látványon, nem csoda, hogy az első évad költségei 100 millió dollár fölé rúgtak.

A sorozat címszerepét a Trónok harca sztárja, Pedro Pascal alakítja, míg a további szerepeket Nick NolteGina CaranoCarl WeathersGiancarlo EspositoTaika WaititiEmily Swallow és Omid Abtahi játsszák.

A The Mandalorian november 12-től látható a Disney+-on. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.

NA The Mandalorian  (2019)

fantasy | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»