Bruce Willis felesége határozottan üzent a sajtónak

Emma Heming egyértelmű és határozott üzenetet címzett férje, Bruce Willis lesifotósainak.

Az Instagramra feltöltött videóban Emma arra kérte azokat a paparazzókat, akik Bruce-t és családját követik, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. “Aki demenciában szenvedő személyt gondoz, tudja, milyen nehéz és stresszes lehet valakit kivinni az utcára és biztonságosan navigálni őt, mégha csak egy csésze kávéról is van szó” - mondta Heming.

“Egyértelmű, hogy még mindig rengeteg felvilágosításra van szükség. Szóval ez a mostani a fotósoknak és a videósoknak szól, akik megpróbálják megszerezni azokat az ‘exkluzív’ felvételeket a férjemről. Tudom, hogy ez a munkád, de talán csak tartsd meg a távolságot. Ne kiabálj neki olyat, hogy “woo-hoo és a yippee-ki-yay”. Adjatok neki teret. Engedjük meg, hogy a családunk vagy bárki, aki aznap vele van, biztonságosan eljuttassa őt A pontból B pontba” - tette hozzá Heming.

Willis és családja tavaly jelentette be, hogy visszavonul a színészettől és a nyilvános szerepléstől, miután afáziával diagnosztizálták. A család a diagnózisának idején kiadott nyilatkozatban Emma, Bruce öt lánya, volt felesége, Demi Moore is arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés