Mint azt bizonyára mindenki tudja, Bruce Willis idén tavasszal örökre befejezte a filmezést. A 67 éves sztár azután döntött így, hogy az orvosok afáziát állapítottak meg nála, ami az elmúlt években egyre nehezebbé tette számára a munkát – és ez meg is látszott annak minőségén is. De ez nem jelenti azt, hogy Bruce Willis csak otthon csendben ül egy sarokban.

Erről tanúskodik az az új video is, amelyet a sztár felesége, Emma Heming osztott meg a közösségi médiában. Oké, gyakorlatilag ebben Bruce Willis valóban otthon ül egy sarokban, de a legkevésbé sincs csendben. A videón ugyanis élete egy másik nagy szenvedélyének, a zenélésnek hódol.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Barátjával, Derek Richard Thomasszal álltak össze, hogy jameljenek, vagyis rögtönözzenek egyet. Míg barátja gitárt ragadott és énekelni kezdett, addig Bruce Willis előkapta szájharmonikáját és azon követte őt a dalban. A video ugyan elég rövid, de így is jó látni, hogy az egykori színész a körülményekhez képest jól el tudja foglalni magát.

Bruce Willis zeneimádata nem újdonság, olyannyira nem, hogy az évtizedek során több saját albumot is készített. Az elsőt még 1987-ben Bruno Randolini álnéven, ez volt a The Return of Bruno, amelyhez még egy vígjátékot is forgattak. Később pedig követték az If It Don’t Kill You Just Makes You Stronger és a Classic Bruce Willis albumok is.