Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
94

Shingeki no kyojin (2013)

Shingeki no kyojin
Filmadatlap
 
66
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
Vágottszemű   2019. 02. 05.

legújabb vélemény

Ez egy zseniális anime. Nagyon jó a története. Váratlan fordulatokkal teli. Nagyon izgalmas volt ez az évad. Remélem a többi is lesz ennyire izgalmas mint ez volt.

 
beero88   2016. 01. 16.

Valami beteg szépséggel van megrajzolva ez az anime. Rögtön kiemelném ezt a tulajdonságát aztán azonnal ott van, hogy maga a történet is piszok érdekfeszítő és izgalmas.


 
Deku   2017. 08. 23.

Első perctől kezdve nagyon bejött a sorozat. Erősen apokaliptikus szagú és viszont ami nagyon tetszik, hogy csempésztek bele nem kevés rejtélyt amit lassan de kibogoznak.

 
Orosz István   2018. 10. 13.

Nagyon komoly sorozat, tetszik, hogy nagyon drasztikus és kiszámíthatatlan. Nagyon jó karakterek vannak benne, és logikus az egész univerzum. Hozza a Japán animék színvonalát.

 
Norbert93   2019. 02. 02.

AoT

Egyedi, kissé beteg, utánozhatatlan látásmód és látványvilág jellemzi a filmet. Nem véletlenül aratott osztatlan sikert, de a 2.évad úgy érzem kevés lett az elsőhöz képest.

 
Nem az a baj vele, hogy unalmas és leül, inkább az, hogy túl sokat szeretne közölni, így nem igazán fért bele minden, amire áhítoztunk. több»
 

Mikasat az egyik japán császári hadsereg csatahajójáról nevezték el.

(ZozArt89)
 

Marina Inoue egyben a sorozat narrátorának is a hangja.

(beero88)
 

Armin hangját egy női szinkron színész adja, Marina Inoue.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.