Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93

Shingeki no kyojin (2013)

Shingeki no kyojin
Filmadatlap
 
55
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
beero88   2016. 01. 16.

Valami beteg szépséggel van megrajzolva ez az anime. Rögtön kiemelném ezt a tulajdonságát aztán azonnal ott van, hogy maga a történet is piszok érdekfeszítő és izgalmas.

 
Deku   2017. 08. 23.

Első perctől kezdve nagyon bejött a sorozat. Erősen apokaliptikus szagú és viszont ami nagyon tetszik, hogy csempésztek bele nem kevés rejtélyt amit lassan de kibogoznak.


 
Orosz István   2018. 10. 13.

Nagyon komoly sorozat, tetszik, hogy nagyon drasztikus és kiszámíthatatlan. Nagyon jó karakterek vannak benne, és logikus az egész univerzum. Hozza a Japán animék színvonalát.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 12.

Elég összetett ennek a sorozatnak a története, tele van rejtéllyel, ami szép lassan bontakozik ki előttünk. Ezáltal megteremtve egy sejtelmes hangulatot. A horror jelenetekkel pedig a végletekig borzolják a nézők kedélyeit.

 
Norbert93   2019. 02. 02.
AoT

Egyedi, kissé beteg, utánozhatatlan látásmód és látványvilág jellemzi a filmet. Nem véletlenül aratott osztatlan sikert, de a 2.évad úgy érzem kevés lett az elsőhöz képest.

 

Marina Inoue egyben a sorozat narrátorának is a hangja.

(beero88)
 

Armin hangját egy női szinkron színész adja, Marina Inoue.

(beero88)
 

Isayama felfedte, hogy Eren titán formáját Yushin Okamiról mintázta aki egy japán harcművész.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.