Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Shingeki no kyojin (2013)

Shingeki no kyojin
Filmadatlap
 
55
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
beero88   2016. 01. 16.

Valami beteg szépséggel van megrajzolva ez az anime. Rögtön kiemelném ezt a tulajdonságát aztán azonnal ott van, hogy maga a történet is piszok érdekfeszítő és izgalmas.

 
Deku   2017. 08. 23.

Első perctől kezdve nagyon bejött a sorozat. Erősen apokaliptikus szagú és viszont ami nagyon tetszik, hogy csempésztek bele nem kevés rejtélyt amit lassan de kibogoznak.


 
Cptn Jinbe   2017. 06. 12.

Elég összetett ennek a sorozatnak a története, tele van rejtéllyel, ami szép lassan bontakozik ki előttünk. Ezáltal megteremtve egy sejtelmes hangulatot. A horror jelenetekkel pedig a végletekig borzolják a nézők kedélyeit.

 
Ghstly89   2017. 05. 16.

Ez szerinetm egy igen összetett és kiváló anime lett. Szépen felépítették ezt a világot és bőven raktak bele titkokat és csavarokat. Ami természetesen csak méginkább feldobja a a hangulatát a sorozatnak.

 
Rivaikun   2016. 07. 06.

Az egyik legjobb karaktert találták k a történetben, akit valaha megismerhettem az életem során, mint film/sorozat/bármi más néző, vagy olvasó. Alapból minden szereplőnek megvan a maga jó és idegesítő tulajdonsága, így nincs olyan karakter, akit ne szeretne / vagy utálna valaki. Ráadásul itt leszögezném, hogy egy zseniális mű is ihletett adott az eredeti manga szerzőjének, méghozzá a Watchmen - Rorschach (Levi Ackerman), és a híres Rommel tábornok (Erwin Smith) is hozzájárult ahhoz, hogy a történet minnél valóságközelibb legyen. Valahol emészthetetlen, valahol gyermekien bájos (amikor álmodoznak egy másik világ létezéséről - mint mi emberek, ahogy kutatjuk az idegen fajokat odakint), és az egész posztapokaliptikus Óriási szörnyek öncélű tömegmészárlása... nem tudom. Rég fogott meg ennyire egy történet. Ha valaki szereti az animéjét, olvassa a mangáját is, mert egyre zseniálisabb, és egyre DC képregény hangulatot áraszt magából. (Komolyan, néha Gothamben érzem magam... ). Ment a respect

 

Marina Inoue egyben a sorozat narrátorának is a hangja.

(beero88 )
 

Armin hangját egy női szinkron színész adja, Marina Inoue.

(beero88 )
 

Isayama felfedte, hogy Eren titán formáját Yushin Okamiról mintázta aki egy japán harcművész.

(beero88 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.