Ezt én még anno elkezdtem 2013-ban, és azzal a lendülettel nem is néztem tovább, olyan szinten idegesítő az első évad (az utolsó néhány részt leszámítva). Az animékre gyakran jellemző az időhúzás és a felesleges expozíció, de ez túltett minden határo... Több
Valami beteg szépséggel van megrajzolva ez az anime. Rögtön kiemelném ezt a tulajdonságát aztán azonnal ott van, hogy maga a történet is piszok érdekfeszítő és izgalmas.
Első perctől kezdve nagyon bejött a sorozat. Erősen apokaliptikus szagú és viszont ami nagyon tetszik, hogy csempésztek bele nem kevés rejtélyt amit lassan de kibogoznak.
Nagyon komoly sorozat, tetszik, hogy nagyon drasztikus és kiszámíthatatlan. Nagyon jó karakterek vannak benne, és logikus az egész univerzum. Hozza a Japán animék színvonalát.
Egyedi, kissé beteg, utánozhatatlan látásmód és látványvilág jellemzi a filmet. Nem véletlenül aratott osztatlan sikert már az első pár évad is, amelyekre az elkövetkezendők még inkább rátromfoltak. Sok minden miatt egyedi az egész, de ami a legkidolgozottabb és legátgondoltabb, az az, hogy a tipikus, mondhatni sablonos "mindenkit megmentek" shounen karakterből a világ pusztítója válik.
Ez egy zseniális anime. Nagyon jó a története. Váratlan fordulatokkal teli. Nagyon izgalmas volt ez az évad. Remélem a többi is lesz ennyire izgalmas mint ez volt.