Bruce Willist kirúgták Woody Allen filmjéből?

A hivatalos magyarázat szerint Willis a Tortúra színpadi adaptációja miatt szállt ki, de ennek számos dolog ellentmondani látszik.

Bruce Willis kiszállt Woody Allen egyelőre cím nélküli filmjéből. A dolog már csak azért is meglepő, mert egy napja még javában dolgozott a produkción, melyet a kiszivárgott forgatási képek is tanúsítanak.

Csakhogy a hivatalos magyarázat szerint Willis azért nem része többé a produkciónak, mert nem tudta összeegyeztetni azt Stephen King Tortúra című regényének Broadway-es adaptációjával, melyben főszerepet játszik.

A történet hihető lenne, ha hónapokkal, de legfeljebb hetekkel ezelőtt érkezik a bejelentés, de úgy, hogy már zajlottak a forgatási munkálatok, meglehetősen gyanús a dolog, nem beszélve arról, hogy Willis az első között csatlakozott a filmhez. Ha két produkció üti egymást egy színész határidőnaplójában, erről a teljes stáb, a rendező és a producerek is tudnak, de szerződést nem írnak alá addig, ameddig fennáll a veszélye a színész távozásának, ezzel ugyanis az egész produkció csúszik, ami extra költségeket jelent.

Nagyobb a valószínűsége annak, hogy Willis összeveszett valakivel, és kirúgták, vagy az, hogy egyszerűen csak fogta magát, és lelépett. A Collider és a The Wrap újságírói az előbbit sejtik, bár hivatalos formában ezt senki nem erősítette meg, és valószínűleg már nem is fogja.

Woody Allen 50-es években játszódó filmjének főszerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Parker Posey és Corey Stoll. Willis helyetteséről egyelőre nincsenek információk.