Ice Cube a "Million Dollaz Worth of Game" podcast új epizódjában megerősítette, hogy elvesztett egy 9 millió dolláros színészi szerepet, mert nem volt hajlandó beadatni a COVID vakcinát.

2021 októberében jelentek meg olyan hírek, hogy Cube-ot kitették a Sony Oh Hell No című vígjátékából, amelyet a Ugratások filmje rendezője, Kitao Sakurai rendezett, és amelyben Jack Black is szerepel. A film producerei állítólag azt kérték, hogy minden szereplő oltást kapjon, hogy részt vehessen a produkcióban, amelyet akkoriban Hawaiin terveztek forgatni a tél folyamán.

"Visszautasítottam egy filmet, mert nem akartam megkapni a kib*szott oltást" - mondta Cube, megerősítve az október 2021-es jelentéseket - "9 millió dollárt utasítottam vissza. Nem akartam a szúrást. B*szd meg azt az oltást. B*szódjatok meg, hogy megpróbáltok rávenni, hogy megkapjam. Nem tudom, hogy Hollywood most mit gondol rólam."

Amikor a podcast egyik házigazdája azt javasolta, hogy Cube hagyja el Hollywoodot a streaming miatt, Cube így válaszolt: "Ez a hollywoodi gondolkodás. Valami sz*rban vannak. De én is, én is sz*rban vagyok."

Elhagyná Hollywoodot és független produkciót készítene? "Dolgozom rajta. Dolgozom rajta" - mondta Cube - "Sok minden van a tarsolyomban."

Később az interjúban Cube tisztázta, hogy "nem azért utasított vissza" egy filmet, mert nem volt hajlandó megkapni a COVID-oltást, és hozzátette: "Azok a f*szfejek nem azért nem adták nekem, mert nem akartam megkapni az oltást. Nem utasítottam vissza. Egyszerűen csak nem adták nekem a szerepet. A covid injekció... nem volt rá szükségem. Egyáltalán nem kaptam el azt a sz*rt. Semmit. B*sszák meg. Nem volt szükségem arra a sz*rra."

Nézd meg Ice Cube teljes podcast szereplését az alábbi videón (a COVID kommentek 1 óra 10 percnél kezdődnek).