Carrie Fisher megjósolta a jövőt?

J.J. Abrams igen meglepő dolgot osztott meg a Star Wars franchise 2016-ban elhunyt sztárjáról, Carrie Fisherről, aki szerinte valamilyen módon előre látta a jövőt.

Bár Carrie Fisher  már nem érhette meg a Star Wars: Skywalker kora forgatását, a korábban felvett jeleneteinek köszönhetően mégis láthatjuk majd a Skywalker sagát lezáró kilencedik epizódban.

A színésznőnek azonban még volt lehetősége együtt dolgozni Az ébredő Erő forgatásán J.J. Abrams-szel, aki meglepő dolgot árult el a színésznőről.

Bár konkrétan nem mondta ki, de egy friss interjúban arra utalt, hogy a színésznő valahogy mintha a jövőbe látott volna.

„Szó sem volt róla, hogy én fogom rendezni a Skywalker korát, Carrie pedig még Az utolsó Jedi bemutatása előtt elhunyt. Mégis, a The Pricess Diarist című önéletrajzi könyvében azért mondott nekem köszönetet, amiért kétszer is elviseltem. Ez elég furcsa, de valahogy rá vall, hogy ilyesmit mondjon, mintha tudta volna, hogy ez fog történni” - mondta a rendező Stephen Colbert esti show-jában.

Vajon Carrie Fisherben is ott lakozott a titokzatos „Erő”? Erre a kérdésre sosem tudjuk meg a választ, de hogy miként alakul, illetve zárul Leia hercegnő története, arra már nem sokáig kell várnunk, ugyanis az idei év egyik legjobban várt filmje, a Star Wars: Skywalker kora december 19-én Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o főszereplésével végre megérkezik a magyarországi mozikba.

Addig is, amíg erre várunk, nézzétek meg a film hivatalos magyar szinkronizált előzetesét idefent.