Charlize Theron a Die Hard női rebootjában?

Nincs alkalmasabb ünnep a Karácsonynál arra, hogy minél több időt töltsünk szeretteinkkel, és persze ez az időszak is a lehető legmegfelelőbb a közös filmezéshez.

Ilyenkor persze számos karácsonyi klasszikus kerül elő, legyen szó akár olyan pörgősebb produkcióról, mint a Drágán add az életed!. Persze hosszan lehetne vitatkozni most arról, csakugyan karácsonyi filmnek számít a Die Hard, mindenesetre a közösségi médiában a rajongók egy része eljátszott egy esetleges reboot gondolatával, amelyben maga Charlize Theron vinné a főszerepet.

Csakhogy nem egy szimpla női főszereplős koncepcióról lenne szó, a felvetés szerint ugyanis Theron McClane szerepében ugyanúgy felesége életét igyekezne megmenteni. “A leszbikus karácsonyi romantikus vígjátékok mind kiválóak ugyan, de amit igazán szeretnék látni, az egy Die Hard Charlize Theron főszereplésével” - írja a Twitteren egy bizonyos Francis O.

A válasz nem is váratott magára sokáig, hiszen a bejegyzést maga Theron is repostolta, amelyhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy “Hol kell aláírnia?” Ehhez a hullámhoz pedig azonnal csatlakozott Aisha Tyler is, aki mindezek alapján szintén örömmel részt venne egy ilyen projektben.

Theront tudjuk, hogy nem kell félteni egy akcióhős szereptől, legutóbb az Atomic Blonde-ban zúzott egy nagyot, így egész biztosan egy Die Hard filmben is megállná a helyét.