Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Kitz titkai (2021)

Kitz
Filmadatlap
 
34
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Christiane Rücker
Tyron Ricketts
Christiane Rücker
Christiane Rücker
Tyron Ricketts

Videók (1)

 
indingo   2022. 02. 26.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az jutott róla eszembe, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A történet leírása és az első rész egy izgalmas, bosszútól hajtott lény történetét sejteti, aki a végére akar járni testvére halálának körülményeinek. Mik vezettek a szeretett báty h... több»

 
petraszab   2022. 01. 13.

1

Az ötlet nem rossz, de a kivitelezés nem tetszett. Esetlenek és kidolgozatlanok a karakterek. A vége nagyon összecsapott lett.

 
Robinson76   2022. 01. 13.

0
12 egy tucat

Többen dicsérték a szériát, ezért belevágtam, de az előzetes várakozásaimnak nem tudott megfelelni. Lehet, hogy bennem van a hiba, vagy talán azokban, akik miatt túlzottak voltak az elvárásaim, de közel sem volt akkora durranás, mint amire számítottam. Sem a történet, sem az újgazdag tinik világa, sem a színészi játék nem fogott meg különösebben... Manapság már annyi jobbnál jobb sorozattal örvendeztetnek meg minket, hogy ez nálam csak átlagos, amolyan 12 egy tucat széria.

 
zirgon   2022. 01. 02.

1

A fő karakterek egyáltalán nem szimpatikusak, rosszak az alakítások, egyszerűen selejtes. Mint egy rossz szappanopera.

 
HanGa   2022. 01. 24.

0

Jól indult a történet. Valami izgalmasra és nehezen megfejthetőre számítottam. A közepe elég unalmas volt, semerre sem haladt a történet. Olyan hamar vége lett, hogy csak na.

 
Idknw   2022. 01. 14.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A végét nem értettem! Nagyon unalmas sorozat, kritikán aluli szereplők, botrányos szinkronhangok.

 
yoko   2022. 01. 01.

0

Ne ítéljünk elhamarkodottan, ezt üzeni a sorozat, és én is nektek. Adjatok neki esélyt, kell egy kis idő, mire felfut, de működőképes. Közepesnél ugyan többet nem tudok adni neki, de ez egy erős hármas a részemről.