Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Felszín (2022)

Surface
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw

Videók (1)

 
Török389133   2022. 09. 30.

legújabb vélemény

0

Érdekes a sorozat, akit érdekelnek a rejtélyes történetek, annak biztos tetszeni fog. Nem lehet tudni, hogy mi az igazság, végig mindenki gyanús.

 
Candy   2022. 09. 02.

0
Valóban van valami a felszín alatt?...

..Jó kérdés! A főszereplő színésznőt ( Gugu Mbatha-Raw) személy szerint nem különösebben kedvelem. Ugyanis nem tetszik a játéka. Unalmas, reményvesztett, néha jó kedvű, sokszor pedig mélabús karaktert játszik. Semmi kiemelkedő. Adott egy tök jó történet, szép helyszínek, jó kis borongós színvilág. Stílusos. Azonban a főszereplő nekem elrontja az egészet. Ne is vegyetek túl komolyan, ez amolyan személyes indíttatású de a történet megfeneklése az utolsó két részben botrányos. Lesz egyáltalán második évada? Vannak nagyon fontos szálak amiket csak úgy kihagytak. Az emberi érzések bugyuták, egysíkúak. Nem tudom egyelőre hova tenni ezt a sorozatot, bár a kedvet sem szeretném elvenni mástól, ez személyes gondolatom, lehet más oda lesz érte. Nekem nem üti meg a mércét pedig a színésznő ellenére is képes voltam megnézni a sorozatot. Nem igazán tetszett... Úgy érzem engem is becsapott...

 
valaja   2022. 07. 29.

0

Egy rakás nagyképű szar. Biztosra kell menniük, hogy kipipálják a megfelelő dobozokat a sokszínűség, a befogadás, stb. tekintetében. Unalmas karakterek és egy "mindent láttam már korábban" mellékszál.

 
Sraczjanos   2022. 07. 31.

0

Az első pillantástól kezdve tetszett. Gyönyörű színészi játék, és ahogy a kamera megmutatja nekünk a csodálatos mélységet - szemet gyönyörködtető. Tényleg mélyen magával ragad. Nagyszerű csodálatos történet. Alig várom, hogy hogyan fog folytatódni.