Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Egy botrány anatómiája (2022)

Anatomy of a Scandal
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Rupert Friend
Sienna Miller
Sienna Miller
Rupert Friend
Rupert Friend
Sienna Miller
Naomi Scott
Kudzai Sitima

Videók (1)

 
4EverAlfa   2022. 05. 29.

legújabb vélemény

0
Politika, botrány, valóság(?)

A sztori kiváló, az öntelt politikai elit sérthetetlenségbe vetett hitének cáfolata. A színészek, főleg a két főszereplő alakítása hiteles és magával ragadó. Mint egy előbbiekben kommentelő társunk is írta, Miller egy mozdulatában több van, mint más színészek egész életútjában. Habár az Amerikai mesterlövészben is nagyot alakított, elég kevés nagy filmben láthattuk. Ami nekem kicsit a valóságtól elütő volt, hogy egy ember 20 év után mennyire tud változni úgy, hogy az egykori barátnője nem ismeri fel, ráadásul a fiatalabb énjét alakító színésznő kicsit sem hasonlított és jóval alacsonyabb is volt az ügyészt alakító színésznőnél. A többieknél figyeltek erre. Senki nem nő 10 centit 23 éves kora után. Ettől eltekintve jól volt felépítve a vonalvezetés, és szinte magunkénak éreztük a család szétesését.

 
MoviesChris   2022. 05. 18.

2
Sienna Miller miatt már megérte

Én úgy tudom, a minisorozatokat azért találták ki, mert rendelkeznek egy olyan storyval, ami egy filmbe belezsúfolva nem működne , de hosszú sorozatként sem lenne valami ütős. Ez az Egy botrány anatómiájára is igaz. Egy több évados, évadonként 22-24 ... teljes kritika»

 
MP170506   2022. 05. 27.

1

Nem lett rossz. Bemutatja, hogy mennyire másként láthatjuk ugyanazt az eseményt. Tetszett a történetvezetés, a színészek alakítsa és a lezárás is jó lett.

 
Greta   2022. 05. 01.

1
Jó, de nem átütő

Ötletes képi, vágási megoldások teszik érdekessé a sorozatot. Jó a rendezés, profik a színészek. A társadalmi elit természetéről szól, elemző, kritikus hangon, sajnos kicsit felszínesen. Éreztem rajta némi erőltetettséget és elfogultságot, ami nem tesz jót a hitelességnek. A nemi erőszak "csendesebb" változatainak elítéléséért száll síkra a film, de én nem találtam elég meggyőzőnek a történetet. Így is ajánlom megnézésre, a vizuális megoldások élvezetesek, a téma elgondolkodtató, a megvalósítás szórakoztató eredményt ad.

 
WaldyxMan   2022. 04. 16.

1

Átlagos történet, de teljesen nevetséges, hogy epizódról epizódra mennyire irreálisabbá válik. Nem éppen izgalmasnak mondanám, de azért rendben van. Láttam már rosszabbat is.

 
Anti007   2022. 04. 20.

0
A hűtlenség ára

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Végre egy újabb figyelemre méltó,mini sorozat érkezett a Netflixre. Az "Egy botrány anatómiája" lebilincselő, fordulatos,kiváló karakterekkel,és jó zenével. James Whitehouse (Rupert Friend) politikus, a miniszterelnök barátja, példamutató férj é... teljes kritika»

 
Ricsike510   2022. 04. 15.

0

Megmutatja, hogy mindenki másképp látja ugyanazt a helyzetet, és másképp látja az események alakulását, és minden attól függ, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezünk, és hogyan neveltek bennünket, hogy lássuk a világot.

 

A bírót alakító Jonathan Coy és az ügyvédet játszó Michelle Dockery is szerepelt a Downton Abbey-ben. Dockery a főszereplő Lady Mary Crawley-t, Coy pedig a Crawley család ügyvédjét alakította több epizódban.

(hp)
 

Michelle Dockery, Jonathan Coy és Phoebe Nicholls is szerepelt a Downton Abbey című sorozatban.

(hp)