73% 39 szavazat
Ellopott szív

Ellopott szív

Pálpito
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás
Dan  

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 14 epizód
2. évad - 1 epizód

Hol nézheted

Ana Lucía Domínguez
Michel Brown
Ana Lucía Domínguez
Ana Lucía Domínguez
Ana Lucía Domínguez
Michel Brown
Ana Lucía Domínguez
Michel Brown
Sebastian Martínez
Ana Lucía Domínguez

FILMINFÓ

Simón feleségét megölik, hogy kivegyék a szívét, és átültessék Camilába, egy gazdag férfi feleségébe. Simón bosszút akar állni, és beleveti magát a szervkereskedelem veszélyes világába. A kétségbeesett keresés során a sors úgy hozza, hogy beleszeret Camilába, a nőbe, aki meggyilkolt felesége… Több


Rendező: Camilo Vega
Forgatókönyvíró: Leonardo Padrón
Ország: Mexikó, Kolumbia, Argentína
Premier: 2022.04.20. | Netflix (2022.04.20.)
 
2023.06.16 Judit

legújabb vélemény

Már az első évad is túl lett tolva, de még egész nézhető volt. Viszont a második szenvedés a köbön. Kiszámítható szappanopera.

0
 
2022.04.26 szemtelen

Habos szappanopera, a szokásos érzelmekre ható cselekmény-folyamban, szörnyűséges színészi alakításokkal és idétlen párbeszédekkel. Igénytelen kolumbiai televíziós sorozat, hosszúra nyújtott, visszatérően unalmas tartalommal.

0
 
2022.04.25 Dan

Egyszerűen hatásos és könyörtelen sorozat. Erős színészi játék az egész szereplőgárdától. Aki rossz kritikát ír erről, az valószínűleg egy elégedetlen statiszta. Ez kiváló.

1
 
2023.05.02 Klauka89

Zacarìas Cienfuegos teljes önmegsemmisítése

Uhh, faltam a sorozatot az első résztől az utolsóig, szinte nézette magát. Nagyon komoly a felépített történet, viszont könyörtelen, kegyetlen. Nagyon nagy hatással volt rám. Rendkívül kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki belőle a végére, viszont ott csalódnom kellett. Nem sok értelme lett így. Gyakorlatilag a 2 évad értelmét vesztette ezáltal. Voltak nagyon szimpi és szerethető karakterek, ugyanakkor a maffiózók roppantul visszataszítóak voltak a vezetőjükkel az élén.

0
 
2022.04.21 Tádé

A műsort elég nehéz volt nézni. Próbáljuk magunkat Camillas helyébe képzelni, ez rengeteg dolog, amivel meg kell birkóznia, nem igaz? Rájönni, hogy a szív, amit kapott, egy ártatlan nő meggyilkolásának eredménye volt. Úgy érzem, hogy a drámával átszőtt súlyos téma a vége felé kicsit kusza lett.

0