Netflix TOP10: Rögtön az első helyen kezdett a platform legújabb nagy dobása

Ismét érdekes héten van túl a Netflix, ahol ezúttal is összegyűjtötték a legnézettebb műsorokat. Voltak is meglepetések, hiszen többek közt trónfosztásra is sor került. Összességében nem meglepő módon a sorozatok uralták a legnagyobb streaming platformot.

A korábbi hetek szokásával felhagyva mostantól nem bontjuk külön az angol és nem angol nyelvű sorozatokat, illetve filmeket. Ehelyett egy összesített listát mutatunk nektek, amelyen a tíz legnézettebb műsor szerepel – vegyesen angol és nem angol nyelvű filmek és sorozatok. Így átfogóbb képet kaphattok arról, mit is néztek világszerte a Netflix előfizetői az elmúlt héten.

Bár az elmúlt hetek egyértelműen az Éjjeli ügynökről szóltak, a mögöttünk hagyott napokban megtörtént a trónfosztás. Méghozzá egy vadonatúj sorozat, A diplomata ugrott rögtön az élre. Bár az is igaz, hogy elég szoros volt köztük a verseny.

A képzeletbeli dobogó legalsó fokára az Ellopott szív című mexikói-kolumbiai-argentin sorozat ért oda. Az első öt mezőnyét pedig a Királynők egymás között és a Balhé egészíti ki.

Az „alsóházban” pedig olyan további sorozatokat találunk, mint a Vak szerelem, a A floridai férfi vagy a Rögeszme. Érdekesség, hogy a legnézettebb tíz műsor közé mindössze egyetlen film fért oda, az is a tízedik helyre. Ez nem más, mint A hét király halála.

#10

64 A hét király halála  (2023)

(1) (1)

akció | dráma | történelmi

Netflix

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni... több»

25 700 000 órányi nézettség, 2 hete a toplistán.
#9

64 Ellopott szív  (2022)

(4)

dráma | thriller

Netflix

Simón feleségét megölik, hogy kivegyék a szívét, és átültessék Camilába, egy gazdag férfi feleségébe. Simón bosszút akar állni, és beleveti magát a szervkereskedelem... több»

26 750 000 órányi nézettség, 8 hete a toplistán.
#8

43 Rögeszme  (2023)

(7) (2)

dráma | erotikus | misztikus | romantikus

Netflix

William beleszeret a menyébe, Annába, aki megpróbálja megtartani mindkét kapcsolatot, de az igazság mindig napvilágra kerül, és valakinek fájni fog. több»

27 120 000 órányi nézettség, 2 hete a toplistán.
#7

78 A floridai férfi  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»

29 500 000 órányi nézettség, 2 hete a toplistán.
#6

romantikus

Netflix

Szinglik, akik csak arra vágynak, hogy önmagukért szeressék őket a modern randizás különleges módját választják... több»

39 480 000 órányi nézettség, 5 hete a toplistán.
#5

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

42 810 000 órányi nézettség, 3 hete a toplistán.
#4

dráma

Netflix

Egy nagyhatalmú üzleti konglomerátum befutott intézője beugrik a politikába, hogy egy önfejű polgárjogi ügyvédet tegyen Szöul következő polgármesterévé. több»

47 180 000 órányi nézettség, 2 hete a toplistán.
#3

dráma | thriller

Netflix

A második évadban folytatódik a románc és a vadászat a szervkereskedőkre, akik miatt Simón felesége meghalt. több»

52 310 000 órányi nézettség, 1 hete a toplistán.
#2

69 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

56 650 000 órányi nézettség, 5 hete a toplistán.
#1

78 A diplomata  (2023)

(7) (4)

dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy nemzetközi válság kellős közepén Kate Wyler, a karrierdiplomata olyan magas rangú munkakörbe kerül, amelyre nem alkalmas, és amely súlyos következményekkel jár... több»

57 480 000 órányi nézettség, 1 hete a toplistán.