Chris Evans trollkodott egy alaposat egy kanadai weboldallal

Chris Evans nemrég megorrolt egy kicsit az Entertainment Tonight Canada Twitter-fiókjára – jó nem csak az accountra, hanem úgy egész Kanadára.

Hogy miért? Egy igen rosszul sikerült fotó miatt, amin a színész nem túl előnyös bajsza látható. A bejegyzés egyébként azt hivatott hírül adni, hogy a sztár lesz Antoine Fuqua új filmjének, az Végtelen című sci-fi főszereplője -ám a show-t végül nem a hír, hanem a színész  bajusza vitte el.

Aminek a jelek szerint legkevésbé a színész a rajongója. A fotó még tavaly márciusban készült egy vörös szőnyeges eseményen a színész egyik Broadway-darabja, a Lobby Hero bemutatásának estéjén, amiben Evans egy – mit tesz isten – bajuszos zsarut alakított.

Azt arcszőrzet egyébként is igen érdekesen érintette a színészt: elmondása szerint olyan volt, mintha láthatatlanná vált volna. Hiába nézett egyenesen az emberek szemébe, a bajusz miatt nehogy nem ismerték fel, egyenesen kerülték a tekintetét.

A fotó szerint valóban nem ez a legelőnyösebb fazon – de a dologban nem is ez az érdekes, hanem az, hogy az ET Canada ezt a fotót használta fel a hír illusztrálására. De miért? kérdezte a színész, amikor az interneten több ezer fotó van fent róla.

Az ET természetesen rögtön bocsánatot kért, és azzal mentegetőztek, hogy a fotóügynökségük ezt az egy szem fotót tudta róla hivatalosan biztosítani. Azóta már arra is megkérték a színészt, hogy inkább lőjön egy szelfit és dobja át nekik, hogy a jövőben azt használhassák majd a hasonló híreknél.

Reméljük, hogy a színész megbékél majd ezzel a megoldással – és azt is, hogy többet nem mutatkozik bajusszal nyilvánosan.