Chris Hemsworth az új Mad Max-filmben?

Jó ideje szivárognak már a hírek a 2015-ös Mad Max: A harag útja folytatásáról, illetve pontosabban előzményéről. Ez lesz a Mad Max: Furiosa, amely természetesen az előbbi film egyik főhősének előéletét dolgozza majd fel. És a legfrissebb hírek szerint nem is akármilyen szereplőgárdával.

Azt George Miller már korábban is elismerte, hogy bármennyire is szeretné, kicsi az esély Charlize Theron visszatérésére a szerepben. Pedig A harag útjában piszok jól hozta a mindenre elszánt megmentő szerepét, aki a Halhatlan Joe előli menekülés közben lép szövetségre Max Rockatansky vérzsákkal…

Az előzménytörténet tehát Furiosa fiatal éveit mutatja majd be, és a hírek szerint a címszerepet Anya Taylor-Joy kaphatja majd meg. De nem ő az egyetlen, aki a Marvel moziverzumból ruccan majd át a poszt-apokaliptikus pusztaságba. A film készítői ugyanis Dementus szerepére nem mást nézte ki, mint Chris Hemsworth-öt. Ez már csak azért is valószínű, mivel Dementust egy angyali arcú, lélegzetelállítóan jóképű valaki lesz, akinek az egyébként angyali arcán egy méretes vágás is éktelenkedik.

Ha valóban Chris Hemsworth lesz a befutó a szerepre, akkor már abban is biztosak lehetünk, hogy Dementus nem egy útszéli csapos lesz, hanem egy kőkemény harcos. Azt viszont nehéz lenne előre megtippelni, hogy a történetben hol foglal majd helyet: Furiosa oldalán vagy épp vele szemben? Ahogy a Mad Max világát ismerjük, az sem kizárt, ha egy picit mindkettő igaz lenne.