Chris Hemsworth kegyetlen éjszaka elé néz az El Royale-ban

Itt az ideje becsekkolni – ám senki sincs felkészülve igazán arra, ami a szállodában fogadja majd.

Drew Goddard rendező egy feszült hangulatú filmmel tér vissza, amely érdekes elegye a fikciós kriminek a film noirnak, és amelyben hét idegen találkozik egy szállodában – és ez a hét ember mindenre hajlandó, hogy igazi szándékaikat és féltve őrzött titkaikat senki se sejtse meg, mert akkor: baj van.

És nyilván a film arra épít, hogy baj lesz. A film a hatvanas években játszódik egy lepattant, útszéli szállodában, amely Nevada és Kalifornia közé épült, vagyis az egyik oldalán legális a szerencsejáték, a másikon pedig az ivás. Ezen a különös helyszínen találkozik az a hét ember, akinek látszólag semmi köze nincs egymáshoz, de szép lassan mindenkiről kiderül, hogy tulajdonképpen mit is keres az El Royale-ban.

A film csupa nagy nevet sorakoztat fel, kezdve Chris Hemsworth-tel, aki nem először dolgozik együtt a rendezővel. A történetben szerepel még Jeff BridgesDakota JohnsonJon HammNick OffermanLewis PullmanMark O'Brien és Cailee Spaeny – vagyis a stáblista (és természetesen a trailer) alapján egy valóban húzós, feszes és pörgő éjszakára számíthatunk, ha mi is be akarunk ugrani a különleges hotelbe. A film idén október 11-én kerül majd a hazai mozikba - mit szóltok, ti várjátok már?

Nézd meg a trailert itt: