A Netflix előfizetői körében 2023-ban nagyon úgy tűnik, hogy az akciófilmek és sorozatok tarolnak.

Legutóbb a Jennifer Lopez főszereplésével készült Anya volt az, amely nézettségi rekordot döntött, és amelyet legfrissebben Chris Hemsworth Tyler Rake-je “taszított le” erről a trónról. Merthogy az alig néhány napja megjelent A kimenekítés 2 már most 88,4 millió órányi nézettséget hozott, ezzel pedig a 2023-as év egyik legerősebb indulását hozta.

A május közepén debütált Anya a megjelenést követő első három napban 83,7 millió órányi nézettséggel indított, az ezt követő héten pedig tovább 94,4 millió óra nézettséget húzott be. 

A Netflix nem mellékesen újonnan jelentette be, hogy új szempontok alapján közli majd a nézettségi mutatókat és az ezek alapján összeállított toplistákat, amelyről korábban ITT írtunk.

Míg korábban a Netflix a legsikeresebb filmek és sorozatok esetében a megjelenés utáni első négy hetet vette figyelembe (angol nyelvű és nem angol nyelvű filmekre és sorozatokra bontva), mostantól az első 91 napot, azaz pontosan 13 hetet, vagyis valamivel kevesebb mint három hónapot.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»