A Russo-fivérek a Marvel filmjeikkel, és legfőképp a Bosszúállók: Végjátékkal gyakorlatilag mindent elértek Hollywoodban, de hogy merre folytatják tovább, az még nyitott kérdés.

Minden idők legmagasabb bevételű filmjével a hátuk mögött a Bosszúállók: Végjáték rendezői kényelmes helyzetben vannak. Az mindenesetre biztos, hogy az Vissza a gyökerekhez-től a filmtörténet legsikeresebb produkciójáig hosszú út vezetett a számukra, de egyelőre úgy fest, nem kérnek a képregények világából a jövőben. Illetve, egy feltétellel mégis vállalnák.

A rendezőpárost a SYFY riportere a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kérdezte arról, hogy rendeznének-e még újra a Marvelnek.

„Byrne X-Menjein nőttem fel. Ben Grimm (a Dolog) volt a kedvenc karakterem. És már a Marvelnél van a Fantasztikus négyes. Sok érdekes dolog lenne még itt. Az Ezüst Utazó csodálatos karakter. Sok dolog van, ami el tudna minket csábítani” – mondta Joe Russo, majd elég egyértelmű utalást tett arra, hogy egy teljes film széria elkészítése például nagyon is a kedvükre lenne (például egy X-Men univerzum felépítése), de egy Disney+-os sorozat nem feltétlenül elégítené ki őket.  

Ha a Marvel biztos kezekbe akarja adni az X-Meneket, Russoék megtették az első gesztust, rajtuk alig fog múlni, az viszont biztos, hogy a közeljövőben egész más projektekkel lesznek elfoglalva, melyekről egyelőre nem rántották le a leplet.

via SYFY