Csatlakozz az első között az ellenálláshoz!

November 28-től már elővételben is megveheted a jegyed a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetre.

A Star Wars-univerzum várva várt új történetére november 28-tól vásárolhatók jegyek Magyarországon. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 14-én, szerdán este már látható lesz a magyar mozikban, így az elsők között élheti át a hazai közönség az idei év Star Wars-kalandját. A film legutolsó előzetese az egész világon lázba hozta a rajongókat: a Zsivány Egyest megelőző várakozás az egekig ér!

A Lucasfilm bemutatja az első különálló Star Wars-filmet, a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet,et, amely egy teljesen új kalandot mesél el.

A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk.

A produkció rendezői székét a Godzilla direktora, Gareth Edwards foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Felicity Jones (A mindenség elmélete), Diego Luna (Milk), Ben Mendelsohn (A sötét lovag: Felemelkedés), Donnie Yen (Ip Man), Forest Whitaker (Az utolsó skót király), Mads Mikkelsen (Hannibal, Casino Royale),Alan Tudyk (Én, a robot) és Riz Ahmed (Éjjeli féreg). (Forum Hungary)