Jackie Chan (galériánkban) elárulta, hogy tárgyalásokat folytat a Csúcsformában 4 kapcsán.

A legendás harcművész sztár a szaúd-arábiai Dzsiddában megrendezett Vörös-tengeri Nemzetközi Filmfesztiválon tette a bejelentést, ahol a közelgő projektjeiről és 60 éves filmes karrierjéről beszélt a rajongók sokasága előtt.

Chan beszélt szerény kezdeteiről, amikor kaszkadőrként napi 80 centet keresett. Ebben a minőségében találkozott először Bruce Lee-vel, amikor a szupersztár megütötte őt egy megrendezett bunyó közben. Chan szerint Lee sokkot kapott, és Chan eljátszotta a sérülését, hogy szimpátiát keltsen. "Kaszkadőrként minden nap megüthetnek" - mondta Chan. "Nem számít. Úgy teszek, mintha megsérültem volna, aztán jön segíteni. 'Sajnálom', mondja. Egész nap és egész éjjel, valahányszor megfordulok, látom, hogy Lee azt nézi, jól vagyok-e. Azt akartam, hogy újra megüssön."

Amikor Lee meghalt, Chan felidézte, hogyan készült az utódjának. "Azt mondtam: Én nem vagyok Bruce Lee. Szóval, ha Bruce magasra rúgott; én mélyre rúgok. Bruce így harcol. Én pont az ellenkezőjét csinálom. Ez Jackie Chan. Én csak magamat csinálom." 

De mi a helyzet a Csúcsformában 4-gyel. Eredetileg azt hitte, hogy az első film bukás lesz, de "kaptam egy telefonhívást. Brett Ratner és Chris Tucker hívott New Yorkból. Meg voltak őrülve. Az első hétvégén 70 millió dollárnál jártunk" - mondta, majd hozzátette: "Épp most beszélünk a Csúcsformában 4-ről". 

Kíváncsian várjuk, milyen információk látnak napvilágot legközelebb, amint valamit megtudunk, ezeken a hasábokon mindenképpen beszámolunk a fejleményekről.