Darabokra szedték a kritikusok Tom Hanks első könyvét, reagált a színész

Megjelent Tom Hanks első regénye The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece címmel, amely enyhén szólva sem nyerte el a kritikusok tetszését.

A könyv rövid ismertetője alapján a cselekmény egy szuperhősfilm készítésének előkészítéséről, amely nemcsak a hollywoodi sztárok hemzsegnek, hanem kalandokban és izgalmakban sincs hiány.

A The Sunday Times kritikusa, David Sexton egész egyszerűen nehézkesnek nevezte a regényt, majd azt is hozzátette, hogy Hanks elbeszélése csakugyan nem szól többről, mint a filmkészítésről.

The New York Times szerzője, Alexandra Jacobs arra is rávilágított, hogy az teljesen érezhető, hogy a szerző napjaink Marvel-filmjeinek készítését próbálta megragadni, de annyira túlárad a részletekben, hogy az végül lapossá válik.

“A könyv minden szereplője olyasmit tesz, amit én is átéltem a filmkészítés során, valamint felfedeztem egy filozófiát vagy megtanultam egy fontos leckét. Még az ostoba pillanatok is valamilyen mutatvány részei, amit én követtem el” - nyilatkozta korábban a színész a kötettel kapcsolatban.

A kritikákra egyébként maga Hanks is reagált, elmondása szerint színészként a munkája részévé vált, hogy kezelni tudja a kritikákat.