Deadpool 3: Hát így fest majd Ryan Reynolds a filmben, itt az első fotó

Kiderült, hogy is néz ki Ryan Reynolds új Deadpool jelmeze a széria 3. részében. 

A színész újra csatlakozik az MCU-univerzumához Hugh Jackman Farkasa, és számos más, a sorozatban korábban felbukkanó karakter mellé. A harmadik részben ismét látható majd Dopinder, Vanessa Carlysle, a Kolosszus és Negaszonikus Tini Torpedó. A The Mirror (a DiscussingFilm és a Screenrant segítségével) megosztotta a nézőközönséggel az első felvételeket, amiken Wade Wilsont új jelmezében látható. 

Az új felszerelés nagyon hasonlít a két korábbi Fox-filmben használt jelmezre. Van azonban néhány apró különbség, például egy új fekete sáv a nyak alatt, és kevesebb a pánt az eredeti szetthez képest. Ezek viszonylag apró változtatások, és végső soron a karakter hozza magával a jellegzetes megjelenését az MCU-univerzumán belül.

Ahogy a Screenrant felhívta rá a figyelmet, Deadpool nem véletlenül lép be az MCU-ba a Fox-féle változatához hasonló öltözékben, miközben az MCU hősei általában minden egyes filmben más-más jelmezt viselnek. Sok hős, például Amerika kapitány és Pókember sem kapta meg a legikonikusabb jelmezét az első filmekben. A karaktereknek az MCU-univerzumában töltött idejük alatt „érdemelték ki” eredeti, képregényes jelmezeit. Ez a trend mostanra a Marvel Disney+ sorozataira is kiterjedt, a karakterek (újak és régiek) az évad végén kapják meg jól ismert öltözékeket. 

Deadpool karaktere azonban nem arról híres, hogy jelmezének számos variációja legyen, ez azonban nem zárja ki, hogy az újabb filmben némi optikai tuningon essen át a karakter.

A Deadpool 3 2024. május 1-jén kerül a mozikba. Addig is az első két részt a Disney+-on streamelheted.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»