Demi Moore anyaszült meztelenre vetkőzött a legújabb filmjében

Demi Moore egy új testhorrorban tér vissza, amelyet az idei cannes-fi filmfesztiválon is bemutattak.

A Coralie Fargeat rendezésében készült The Substance kapcsán a színésznő egy friss interjúban beszélt arról, hogy számára a produkció egy “sebezhető élménynek” számít. 

“Amikor belevágtam, tényleg ki volt írva, a sebezhetőség és a nyerseség szintje, amire valóban szükség volt a történet elmeséléséhez. És ez egy nagyon sebezhető élmény volt, és csak sok érzékenységet és sok beszélgetést igényelt arról, hogy mit akartunk elérni” - nyilatkozta Moore.

A filmben Moore egy letűnő hírességet alakít, aki egy feketepiaci drogot használ, amely valójában egy sejtmásoló vegyület, és mely végül saját maga fiatal, jobb változatát hozza létre.

“Volt valaki, aki nagyszerű partner volt, akivel nagyon biztonságban éreztem magam. Nyilvánvalóan nagyon közel álltunk egymáshoz - meztelenül -, és azokban a pillanatokban is sok könnyedséget kaptunk, hogy mennyire abszurdak voltak azok a bizonyos helyzetek” - nyilatkozta Moore filmes partneréről, Margaret Qualley-ről, aki Moore fiatalabb énjét alakítja a történetben.

dráma | horror

Álmodtál már valaha önmagad egy jobb változatáról? Ki kellene próbálnod ezt az új terméket. A Substance megváltoztatta az életemet. A Substance segítségével létrehozhatod... több»