Demóna 2: Befutott az új filmelőzetes!

Idén októberben visszatér a mozikba A sötétség úrnője. Megérkezett a Demóna 2 teljes előzetese!

A néhány hete közzétett első ízelítő után megérkezett az idén debütáló Demóna 2: A sötétség úrnője előzetese, mely ezúttal nem csak a film hangulatára, hanem a történetére összpontosít.

Eszerint az Elle Fanning által alakított Aurora hercegnő épp az esküvőjét tervezi Fülöp herceggel (Harris Dickinson), a herceg anyja, Igrith (Michelle Pfeiffer) királynő azonban úgy véli, hogy a nász megkötése után a lánynak többé nincs szüksége a boszorkány Demónára (Angelina Jolie). A kettejük közötti konfliktus olyan, előre nem látható következményekhez vezet, melyet az egész királyság életére hatással lesznek.

A film rendezői székét Joachim Rønning vette át Robert Strombergtől, azonban a forgatókönyvírói poszton nem történt változás, így a történetért ezúttal is Linda Woolverton felelt. Az említettek mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Chiwetel EjioforJuno TempleImelda Staunton és Lesley Manville.

A Demóna első része 2014-ben került a mozikba, és váratlanul nagy sikert aratott. Az Angelina Jolie nevével fémjelzett fantasy közel 760 millió dollárt kaszált világszerte, ennek ellenére mégis évek teltek el, mire a Disney hivatalosan is bejelentette a folytatást, mely október 17-től látható a mozikban.

A Demóna 2: A sötétség úrnője új előzetesét idelent nézhetitek meg.