Disney+: Folytatódik az egyik legjobb Marvel-sorozat, jön a 3. évad

2023 kihívásokkal teli év nem volt könnyű a Marvel számára: sorra buktak meg az új szuperhősfilmek, Jonathan Majorst kirúgták, és úgy tűnik, az MCU jövőjét teljesen újra kell szervezni. A Mi lenne, ha...? második évadának sikeréhez azonban nem férhet kétség.

A közösségi médiában felbukkant a Mi lenne, ha...? harmadik évadának teaserje, amelyet korábban hivatalosan nem jelentettek be. A teaser egy jelenetet mutat be, amelyben Bucky Barnes/Tél Katonája és Alexei Ivanovich Shostakov egy rendőrségi ellenőrzőponton próbálnak kitérni a S.H.I.E.L.D. ügynöke, Bill Foster (Laurence Fishburne) elől.

A Marvel új szereplőket jelentett be a "Mi lenne, ha…? Zombik" című spin-off sorozathoz is, melyben olyan karakterek fognak szerepelni, mint Yelena Belova, Kate Bishop, Jimmy Woo, Shang-Chi, Ms. Marvel, Death Dealer, Katy és Red Guardian.

Az említett friss előzetest a 3. szezonhoz idelent nézhetitek meg, ha pedig lemaradtatok volna az eddigiekről, a mafabos adatlapról el is indíthatjátok a szériát a Disney+ logóra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.