Dobj el mindent! Kikerült egy tesztfelvétel Jason Momoa A holló remake-jéből (VIDEÓ)

Lehet, hogy Jason Momoa A holló remake-je sosem készül el, de biztosan nem felejtették el, hogy bizony tervben volt a produkció. 

Eredetileg Corin Hardy (Az apáca) rendezte volna A holló sötétebb, képregény hű horrorisztikus adaptációját, de ahol falakba ütközhetett a projekt, ott bizony falakba is ütközött: forgatókönyv-problémák, finanszírozási problémák, egy stúdió anyagi nehézségeiből adódó jogi problémák...és végül Corin Hardy rendező és a főszereplő, Jason Momoa elvesztése.

Néhány fotót már láthattuk  a The Crow Reborn című filmből, de ezek csak gyakorlatilag sminketesztek voltak. Miután ezen a héten néhány fotó nagy figyelmet kapott a közösségi médiában, az egyik Twitter-felhasználó feltöltött egy rövid videót is, melyre felkapták a fejüket Momoa, a képregény és az eredeti, Brandon Lee főszereplésével forgatott film rajongói.  

Hardy a közelmúltban azt nyilatkozta a ComicBook.com-nak, hogy bár a projekt befuccsolt, de három évnyi munkája benne van, mely alatt rengeteg anyag készült el, melyeket azért nem mutat meg, mert bízik benne, hogy egyszer még tető alá tudja hozni a filmet. Bízzunk benne, hogy így lesz, és talán Momoa is visszatér majd a fedélzetre.