Dobj el mindent, új A Gyűrűk Ura-film jön, itt a premierdátum!

A napokban debütált az Amazon Gyűrűk ura-sorozatnak előzetese, ez azonban nem minden, hiszen a New Line Cinema és a Warner Bros. Animation már gőzerővel dolgozik egy újabb egész estés Gyűrűk Ura produkción.

A The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime a tervek szerint 2024. áprilisában debütál, a cselekmény pedig két évszázaddal az eredeti trilógia történései előtt játszódik majd.

Az anime Helm Hammerhand, Helm-szurdok királyának és a rohani lovasság hőstetteit meséli el.  A THe War of the Rohirim rendezői székét Kenji Kamiyama foglalhatta el, aki korábban a Blade Runner: Black Lotus című animén is dolgozott.

A munkálatokban egyébként részt vesznek az eredeti Gyűrűk Ura és A hobbit filmek alkotói, köztük Philippa Boyens forgatókönyvíró, Richard Taylor, aki a filmek látványvilágáért volt felelős, illetve John Howe illusztrátor is.

Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, egy vázlatot mindenesetre már kaptunk, amelyet lentebb meg is tekinthettek.