Dredd bíró visszatér!

Akik a mozis folytatásra vártak, azoknak csalódást kell okozunk, Dredd bíró ugyanis a tévék képernyőin támad fel.

Hiába igyekezett Karl Urban életben tartani a Dredd bíró folytatását, az anyagiak és az előző Dredd-mozi meglehetősen gyenge bevételei (mindössze 35,6 millió dollár világszerte) után egyre kisebb a valószínűsége annak, hogy valaha elkészülhet a második rész. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy végleg búcsút kell intenünk az ikonikus igazságtevőnek.

Az Entertainment Weekly szállította a hírt, mely szerint az IM Global Televison és a Rebellion Stern, Stuart Ford, Jason Kingsley és Chris Kingsley producerekkel hozzálátott a Dredd bíró világában játszódó sorozat fejlesztéséhez, mely a  Judge Dredd: Mega-City One címet viseli majd, és melyhez egyúttal befutott az első poszter is.

A rendező, író, főszereplő személyéről egyelőre nincsenek információk, így az sem tisztázott, hogy milyen szálakon (ha egyáltalán) kapcsolódik majd a széria a 2012-es Dreddhez.

A karakter 1995-ben mutatkozott be a nagyvásznon (Dredd bíró), a Sylvester Stallone nevével fémjlezett sci-if a maga 113 milliós összbevételével máig a valah készült egyik legsikeresebb R-korhatáros film, ennek ellenére sosem kapott folytatást.