BRÉKING: Befutott a Dűne magyar szinkronos filmelőzetese

Idén decemberben jön a mozikba a Dűne, megékrezett a  magyar szinkronos előzetes!

2020.09.16   olvasottság: <1000x   szerző: Archívum  

Befutott Denis Villeneuve (Érkezés) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Dűne magyar előzetese.

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő.
A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.
De ehhez harcolnia kell.
Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.
Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonra a kultikus sci-fi regényt.

A főbb szerepekben Javier Bardem, Josh Brolin, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Timothee Chalamet és Stellan Skarsgård, míg a forgatókönyvet Eric Roth, Denis Villeneuve és Jon Spaihts szerezte.

Hazai premierdátum: 2020.12.17.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

83 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»