Ez Dwayne Johnson életének legnagyobb elismerése?

Dwayne Johnson napjaink egyik legkeresettebb hollywoodi színészének számít, aki nem mellesleg Amerika büszkeségének is mondhatja magát.

A People magazin tavaly kiadott TOP100-as ranglistája szerint ő az, amiért a leginkább lehet szeretni az országot. Johnson ráadásul az első helyezéssel büszkélkedhet, amely kapcsán rendkívül meghatottan nyilatkozott.

“Ez rendkívül jól esik. Évek óta szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen karrierem lehet. Gyerekkorom nagy részét Hawaii-on töltöttem, Dwayne Johnson voltam, a kölyök, aki nehezen boldogul a suliban. Soha nem gondoltam volna, hogy People magazin borítójára kerülhetek, ráadásul pont egy ilyen cím apropóján” - írja a színész.

A színész elismeréseit nehéz is lenne összeszámolni, de könnnyen lehet, hogy őt magát is ez tölti el a legnagyobb büszkeséggel. Az utóbbi években üzeltemberként is színészként is gigászi sikereket ért el, a nyerőszériája pedig úgy fest, hogy idén sem fog megszakadni, ugyanis októberben jön az első szuperhősfilmje a Black Adam, melyet a hazai mozikban is láthatunk.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»