Dwayne Johnson filmje kapcsán ízléstelen bejegyzést osztottak meg II. Erzsébet királynő halálát illetően

Dwayne Johnson is részvétét fejezte ki a királyi családnak a tegnapi nap folyamán elhunyt II. Erzsébet királynő halála kapcsán.

Még mielőtt azonban ez megtörtént volna, valaki hamis bejegyzéseket tett közzé Johnson nevében, amelyben egyúttal legújabb filmjét promózta. “Nyugodjon békében őfelsége, a királynő, II. Erzsébet. Egy nagyszerű nő, aki olyan sokáig ült a trónon, mint senki más a brit történelemben. Szomorú, hogy soha nem láthatja majd a Black Adamet” - olvasható a hamisított bejegyzésben.

A színész nem kommentálta a történteket, a későbbiekben a hitelesített profilján keresztül nyilvánított részvétet: “Csak nagyon gyorsan beugrottam, hogy megálljak és elküldjem a szeretetemet és részvétemet, a fényemet, erőmet és manámat a királyi családnak ezekben az időkben” - írja Johnson.

“El kell mondanom, hogy azóta - nem mintha ez bármilyen módon vigaszt nyújtana, csak megosztom veletek a meglátásomat. Amikor két évvel ezelőtt elvesztette édesapámat, közvetlenül azelőtt, hogy a világjárvány lecsapott ránk - az öregem egyszerűen összeesett és meghalt, és soha nem volt lehetőségem elbúcsúzni tőle. Mostanában úgy tekintek erre, hogy ez a tény rámutat arra, hogyan kell élnünk a jövőben. Az ő szellemében lehetőségünk van arra, hogy éljünk és éljük az életet, és nagy szenvedéllyel, buzgalommal és pozitív energiával éljünk - és minden erőnkkel” - írja Johnson.