Dwayne Johnson még mindig nem hiszi el, hogy elbukta ezt a szerepet

Miután Dwayne Johnson meghódította a profi pankráció világát, úgy döntött, hogy színészként folytatja a karrierjét. Persze mindennek csak örülni tudunk, hisz bármiben is vállal szerepet A Szikla, a siker garantált.

Azt gondolnánk, hogy Johnson számára minden ajtó nyitva áll, ám ez nem feltétlenül volt ez mindig. A színész a közelmúltban válaszolt a rajongók kérdéseire az Instagramon közzétett videóban, amelyben azt is elárulta, melyik is volt az a szerep eddigi karrierje során, amelyre nagyon vágyott, mégsem kapta meg.

“Hogy volt- e olyan szerep, amelyet nagyon meg akartam kapni, mégis elbuktam. Naná! A Jack Reacherről van szó, amelyet végül Tom Cruise-nak adtak. Az üzlet az üzlet, és én nagyon örülök Tomnak. Az univerzum azonban egy ilyen hely, ha egy ajtó bezárul egy másik kitárul” - jegyezte meg Johnson.

A teljes videót itt nézhetitek meg:

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Was there a movie role I really wanted, but lost to another actor? Yup. The role was Jack Reacher. The actor was Tom Cruise. Business is business and I’m happy he got it. Universe works in funny ways though, as when that door shut on me, another door opened with the opportunity to create a character from scratch that was of my DNA. The one and only bad ass, shit talkin’, gravity and reality defying, always winkin’ and having fun OUTLAW LAWMAN KNOWN AS LUKE HOBBS. Let the good times roll ???????? Thanks for all your great questions and enjoy your holiday weekend. Most importantly, stay healthy my friends. D

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Ápr 10., 2020, időpont: 3:10 (PDT időzóna szerint)