Dwayne Johnson megnyílt a depresszióval való küzdelméről

Dwayne Johnson őszintén beszélt a depresszióval való küzdelméről.

A Black Adam sztárja nemrégiben a The Pivot podcastnek adott új interjújában őszintén beszélt a mentális egészségéről, illetve arról, miként vált fontos számára az, hogy ebből a szempontból is nagyobb figyelmet fordítson önmagára.

Johnson elmondása szerint három ilyen eset volt az életében, hogy szembe kellett néznie a depresszióval, az első, amikor egyetemista éveiben véget ért a futballkarrierje. “Nem akartam suliba járni. Kész voltam arra, hogy elmegyek, hogy otthagyom az iskolát. Nem írtam meg a félévközi vizsgákat, egyszerűen leléptem. De az érdekes dolog akkoriban az volt, hogy egyszerűen nem tudtam, mi az a mentális egészség. Nem tudtam, mi az a depresszió. Csak azt tudtam, hogy nem akarok ott lenni. Nem mentem el a csapat megbeszélésekre. Nem vettem részt semmiben” - mesélte a színész.

A következő ilyen esetet korábbi feleségétől, Dany Garciától történt 2008-as válása jelentette. “Évekkel később, nagyjából 2017-ben gondolkodtam el ezen, akkor már tudtam, mi ez. Szerencsére akkoriban volt néhány barátom, akikre támaszkodhattam, és elmondhattam, hogy labilisnak érzem magam” - tette hozzá Johnson.

A színész azt is elárulta, hogy a nehéz időszakokban mindig a lányai jelenléte volt számára a kiút az érzelmi válságokból. Johnson egyébként a jövőben a Red One című produkcióban lesz látható.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»