Dwayne Johnson szombaton egy Instagram-videóban mesélt arról, milyen érzés híresnek lenni.

Johnson öt térdműtéten esett át, miközben a Miami Egyetemen egyetemi futballt játszott. A következő lépés a karrierjében 1996-ban "Rocky Maivia" - korszak volt, amikor ezen a néven, azaz eredeti nevén birkózóként debütált. Ezt követően hatszor nyerte meg a WWE nehézsúlyú bajnoki címét.

2001-ben indult filmes karrierje, A múmia visszatér című filmmel. Legutóbb ő játszotta a címszerepet a DC Comics Black Adam című szuperhősfilmjében, amely 2022-ben került a mozikba és csúnyán megbukott.

A rajongók kérdéseire válaszolva a pankrátorból lett színész elmondta, hogy nem látja a hírnév hátrányait:

"Számomra a hátrányok - a hírnévnek nincsenek hátrányai" - mondta Johnson a klipben - "Szerencsés fickó vagyok, hogy hosszú ideig híres lehettem, és rájöttem, hogy a hírnévnek nincsenek hátrányai, mert emlékszem, milyen sz*r volt régen."

Az 51 éves színész beszélt azokról a küzdelmekről, amelyekkel karrierje elején szembesült. Johnson elmondta, hogy mielőtt híres lett, nem tudta fizetni a lakbért, és azzal küzdött, hogy rájöjjön, ki is ő valójában.

"A küzdelem, hogy minden nap boldoguljak, mindig is az első helyek egyikén maradt" - tette hozzá - "Bizonyos értelemben ezek az aggodalmak segítettek abban is, hogy a földön maradjak, még akkor is, amikor Hollywood egyik legjobban fizetett színésze lettem."

"Mindig azt mondom, hogy 'egy napra vagyok attól, hogy megint kilakoltassanak', így ez ébren tart" - tette hozzá a sztár- "Szóval számomra nincsenek hátrányai a hírnévnek".

A videóban a színész arról is beszél, hogy sok olyan - szintén híresség - barátja van, akik nem értenek egyet az álláspontjával: "És rendben is van, hogy más a véleményünk. Ez párbeszédre hív. Vitára" - mondta.

Ennek ellenére Johnson elismeri, hogy meg kellett tanulnia úgy élni, hogy nem tudott olyan könnyen és gyakran kimenni a nyilvánosság elé, mint korábban: "Hiányzik a plázába járás, ember. Hiányzik a boltokba járás. Csak bepattanok a kocsimba, és elmegyek az élelmiszerboltba, a drogériába, a plázába, bárhová" - mondta a Szikla. 

Ezzel együtt hangsúlyozza, hogy a felismerés nem hátrány a hozzá hasonló hírességek számára, hiszen erre "szerződött".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés