Dwayne Johnson vizespalackokba vizel, de van rá magyarázata (videó)

Bizonyára sokakkal megesett már, hogy egy intenzív és fárasztó testmozgás után képesek voltak benyakalni egy egész üveg vizet, mosdó híján azonban más alternatívát kellett találni az adódó szükségletek kielégítésére. Gratulálunk, máris megtaláltuk a közös pontot Dwayne Johnsonnal!

A Szikla ugyanis az Esquire magazinnak adott legfrissebb interjújában adott magyarázatot egy korábbi pletykára. Egy szemfüles riporter ugyanis kiszúrta az egyik edzésén készült fotón, hogy a háttérben bizony ott virít egy pisivel teli palack.

“Általában mindig nagyon hidratált vagyok. Gyakran kell kijárnom a mosdóba. Oké, nem túl gyakran, de néhányszor. Erre használom az üveget” - mondta Johnson, majd hozzátette, hogy az általa használt edzőteremben a meglehetősen gazdag géppark mellett már nem jutott hely az illemhely kialakítására, így más alternatívát kellett találnia.

A színész egyébként azt is elárulta, hogy bár egyelőre kérdéses, mindenesetre mindent megtesznek, hogy összehozzanak egy összecsapást Black Adam és Superman között. “Sokan azt gondolják, hogy Superman gyenge pontja a kryptonit, ez azonban tévedés. Az ő gyengesége a varázslat, Black Adamnek pedig bőven kijutott ebből” - tette hozzá a színész.