Egész Budapest lángokban Milla Jovovich B-akciófilmjében, itt az előzetes!

A Shout Factory műhelyéből végre előkerült The Rookies angol nyelvű előzetese. Bár Alan Yuen filmje még 2019-ben debütált Kínában, mostanáig kellet várni a nemzetközi premierre.

De nem csupán emiatt érdekes a The Rookies, a főszerepben ugyanis nem más, mint Milla Jovovich látható, az akciódús jelenetek helyszínei pedig igencsak ismerősek lehetnek a hazai nézőknek, hiszen a filmet részben Budapesten forgatták.

A történet Zhou Feng rajong az extrém sportokért, rövidesen pedig egy nemzetközi illegális kereskedelmi ügy kellős közepén találja magát, így nem is marad más választása, minthogy kövesse Bruce különleges ügynököt Budapestre, ahol közös erővel vehetik fel a harcot a terrorizmus ellen.

Jovovich mellett a filmben Ostorházi Bernadett, Björn Freiberg, Kwok-Kwan Chan, Suet Lam, Darren Wang és Yung-yung Chang láthatóak a főbb szerepekben, a The Rookies pedig rövidesen elérhetővé válik az online platformokon és a digitális hordozókon.

31 The Rookies  (2019)

akció

Zhou Feng rajong az extrém sportokért, rövidesen pedig egy nemzetközi illegális kereskedelmi ügy kellős közepén találja magát, így nem is marad más választása, mint követni... több»